|
发表于 2012-2-22 11:31:21
|显示全部楼层
maniemo - User Profile
i'm a misguided ghost, traveling endlessly. but also a high school senior, lead guitarist in a pop punk band and wanna-be photographer and photojournalist living in a small town in the south of poland. i'm on a biochemic profile,abercrombie sale, planning to study biotechnology, although it's not what my heart tells me to do. if i could make the decision by simply surrending myself to my desires i would travel my whole life. because that's what i love. i also like shooting photos, writing and reading (recently mostly lots fanfiction and that's the reason why i'm here ;))
a poza tym jestem raczej okrutn? kreatur?, z zatok? ?yln? zamiast serca, sarkazm i ironia moje drugie imi?, a ?yciowe motta: ""ja pierdol?",chaussure louboutin, jako reakcja na otaczaj?c? rzeczywisto??" oraz "na pohybel skurwysynom!". w?adam s?owami jak cirilla fiona elen riannon, lwi?tko i królowa cintry, ksi??na brugge i diuszesa na sodden, dziedziczka inis ard skellig i inis an skellig,oakley sunglasses sale, suzerenka attre i abb yarra, wnuczka lwicy calanthe, biologiczna córka pavetty i duny'ego,chaussures christian louboutin, je?a z erlenwaldu, mentalna córka yennefer z vengerbergu i geralta z rivii mieczem w najci??szej furii. moje pseudo-artystyczne wypociny, elukubracje i sofizmaty (g?ównie w j?zyku polskim, gdy? w nim s?owa s? mi najmilsze) b?d? si? tu pojawia? ilekro? znajd? czas, wi?c strze? si? przybyszu i nie daj si? omami? moim dwóm uwodzicielskim, a ?miertelnie niebezpiecznym alter ego - scarlett west i daharze. ale o tym kiedy indziej.
p.s.
a no i wódki i ró?ańca nigdy nie odmawiam. zapro? mnie na piwo to b?d? szybciej ni? raport. ;d
i tak jak reynevan z bielawy nie zgin? ?mierci? naturaln?.
cheers. |
|